Dhuro Ndihmë

Bashkoni duart për të shpëtuar jetë! Na ndihmoni ta bëjmë botën një vend më të mirë.

Më shumë

Ndihmoni jetë

Fuqizoni komunitetet, promovoni zhvillimin e integruar dhe mbështetni të margjinalizuarit.

Më shumë
Fondacioni i Rinisë Islame

Rreth Nesh

Themeli i organizatës tonë që kërkon të frymëzojë gjeneratën e ardhshme drejt vetëdijes, paqes dhe harmonisë përmes edukimit, është një kolektiv i individëve me prejardhje, aspirata dhe aftësi të ndryshme, por një dëshirë të veçantë - për të ndarë mesazhin e Islamit me rininë e sotme. Ne e bëjmë këtë përmes zhvillimit të programeve që pajisin individët me mjetet dhe njohuritë që u nevojiten për t'iu kundërvënë ideologjive të kohës sonë.

Mëso më shumë

Përgjegjësi

Ne synojmë ta mbajmë veten përgjegjës për veprimet tona para se të jemi përgjegjës nga të tjerët dhe Zoti. Ne synojmë të kryejmë detyrat tona me ndershmëri, kujdes dhe dashuri për njerëzimin.

më shumë

Integritet

Çdo person ka të drejtë të jetojë dhe të trajtohet me dinjitet dhe integritet. Fondacioni jonë mbështet këto parime të njerëzimit duke siguruar që ne të kemi integritet në të gjitha veprimet tona.

më shumë

Besim

Ne besojmë se donacionet tuaja janë një 'amanah' (amanet) dhe për këtë arsye jemi të përkushtuar për të siguruar që ne të japim besimin tuaj me sinqeritet dhe profesionalizëm.

më shumë
Video nga aktivitet tona

Ndarja e ndihmave Shqipëri Kosovë Maqedoni

Partnerët tanë

Publikimet

Lajmet e fundit

11 Maj 2021

Dhurimi i 131 pako ushqimore për familjet...

Fondacioni i Rinisë Islame me seli në Cyrih, ka dhuruar 131 pako ushqimore për familjet në nevojë të komunës sonë.

Më shumë
1 Korrik 2016

FRI bën ndarjen e ndihmave në Tetovë

Fondacioni i Rinisë Islame në Zvicër shpërndan ndihma në Tetovë.

Më shumë
2 Korrik 2016

Aksioni i shpërndarjes së pakove...

Nga aksioni i datës 01.07.2016 i shpërndarjes së pako ushqimore nga Fondacioni i Rinisë Islame në Zvicër në Prishtinë e Drenas.

Më shumë